ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΜΟΥ
Το Καλάθι σας είναι άδειο.
  • ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 210-6009951
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ


Όροι Χρήσης

Το www.ready2print.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα διάθεσης των αναλωσίμων εκτυπωτικών μέσων της εταιρείας ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΕ με διακριτικό τίτλο «CONTECH IT Solutions» , που εδρεύει στη Μεταμόρφωση Αττικής, οδός Καποδιστρίου 5, Τ.Κ. 14452.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην άνω ιστοσελίδα www.ready2print.gr συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1.Όροι

Η CONTECH IT Solutions διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

2. Πνευματικά δικαιώματα

Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της CONTECH IT Solutions. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της CONTECH IT Solutions και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της CONTECH IT Solutions ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την CONTECH IT Solutions ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.ready2print.gr προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.ready2print.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της CONTECH IT Solutions δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

3. Ασφάλεια

 


Η CONTECH IT Solutions χρησιμοποιεί στις σελίδες συναλλαγών και καταχώρησης προσωπικών δεδομένων πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL-256bit. 

 

4. Τρόποι πληρωμής

  • Αντικαταβολή μετρητοίς. Ο πελάτης πληρώνει το αντίτιμο της παραγγελίας στον μεταφορέα που παραδίδει τα προϊόντα.
  • Paypal / Πιστωτική κάρτα
  • Προεξόφληση σε καταθετικό λογαριασμό της εταιρείας μας:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 146/44116171 , IBAN: GR8101101460000014644116171

EUROBANK: 0026.0048.28.0200397529 , IBAN: GR6002600480000280200397529

ALPHABANK: 292002002007617 , IBAN: GR8601402920292002002007617

Η επωνυμία της εταιρείας που εμφανίζεται στο λογαριασμό είναι ΑΦΟΙ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΕ. Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-6395616. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Η Ready2Print από 29/08/2014 σας επιβαραβεύει με πόντους για κάθε παραγγελία που κάνετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Πως κερδίζετε πόντους?

Για κάθε παραγγελία κερδίζετε 1 πόντο για κάθε ευρώ της αξίας του συνόλου των προϊόντων της παραγγελίας. Δεν περιλαμβάνεται η αξία των μεταφορικών.

Πως εξαργυρώνετε πόντους για να πάρετε έκπτωση?

Mπορείτε να εξαργυρώσετε τους πόντους που διαθέτετε από το μενού "Οι πόντοι μου" μέσα σε διάστημα 60 ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας που κερδίσατε τους πόντους. Κατά την εξαργύρωση των πόντων για κάθε 10 πόντους που εξαργυρώνετε κερδίζετε έκπτωση €1.

5. Τρόποι και έξοδα Αποστολής

Όλες οι αποστολές αξίας € 85 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) και άνω έχουν δωρεάν έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες κάτω των € 85 τα έξοδα αποστολής έχουν ως εξής:

  • Για αποστολές στην Αττική και στη Θεσσαλονίκη η χρέωση είναι € 3.
  • Για αποστολές σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα η χρέωση είναι € 5.

 

Παραλαβή από το κατάστημα , Καποδιστρίου 5, Μεταμόρφωση, ΤΚ 14452 : Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός από αργίες) 10:00 - 15:00.

6. Χρόνος παράδοσης:

Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων είναι είναι σε 24 ώρες εφόσον η παραγγελία εισαχθεί στο eshop μέχρι τις 15:00 μμ και ισχύει για αποστολές στην σε όλη την Ελλάδα εκτός από τα νησιά και απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές όπου υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση από 24 εως 48 ώρες.

7. Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις :
Μόνο όταν η παραγγελία δεν έχει τιμολογηθεί και σταλεί. Για να γίνει ακύρωση της παραγγελίας θα πρέπει να είναι σε κατάσταση Αναμονής ή Επιβεβαίωσης στο λογαριασμό σας. Σε αυτή την περίπτωση για ακύρωση της παραγγελίας καλέστε στο 210 600 99 51. Αν η παραγγελία είναι σε κατάσταση Εστάλη τότε δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.

8. Μη παραλαβή Παραγγελίας

Σε περίπτωση που παραγγείλετε ένα προϊόν και δεν γίνει παραλαβή της παραγγελίας λόγω απουσίας του παραλήπτη τότε χρεώνεστε τα έξοδα απόστολής της παραγγελίας και θα πρέπει να καταχωρήστε νέα παραγγγελία για να παραλάβετε τα προϊόντα σας.

9. Ελαττωματικά προϊόντα

Αν παραλάβετε προϊόν το οποίο είναι ελλατωματικό τότε πρέπει να επικοινωνήσετε στο 2106009951. Θα πρέπει να μας στείλετε το ελαττωματικό προϊόν στην Έδρα μας Καποδιστρίου 5, Μεταμόρφωση 14452 . Εφόσον επιβεβαιωθεί η ελαττωματικότητα του προϊόντος και το τόνερ ή μελάνι δεν έχει αναλωθεί άνω του 50% της περιεκτικότητας του, εμείς θα αντικαταστήσουμε δωρεάν το συγκεκριμένο προϊόν σε χρόνο αντίστοιχο της διαθεσίμοτητας του προϊόντος.

10. Καταχώρηση Παραγγελίας από κλεμμένη πιστωτική κάρτα

H Ready 2 Print δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας κατά την παραγγελία ούτε αυτά ζητούνται κατά την εγγραφή σας στο Ready 2 Print Shop. Σε περίπτωση που γίνει αγορά προϊόντων με πιστωτική κάρτα ανήκει σε εσάς αλλά έχει κλαπεί, η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για την χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας.

11. ΦΠΑ

Όλες οι τιμές συμπεριλαμβάνουν 24% ΦΠΑ. Η προσαρμογή των τιμών για περιοχές με μειωμένο ΦΠΑ (17%) γίνεται στο στάδιο πληρωμής όταν δηλώσετε την διεύθυνση αποστολής.

 

Εύρεση Αποστολής

Εισάγετε Αρ. Φορτωτικής ACS

Εισάγετε Αρ. Φορτωτικής ΓΕΝΙΚΗΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗΣ

Γρήγορη Παραγγελία

Γρήγορη Παραγγελία
Τώρα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήστε μια νέα παραγγελία αντιγράφοντας κάποια από τις προηγούμενες...

Λίστα Αγαπημένων

Λίστα Αγαπημένων
Τώρα έχετε τη δυνατότητα να εισάγετε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε μια λίστα για να μπορείτε να τα βρίσκετε...

Ποιότητα

  • Προδιαγραφές Ποιότητας: Τα αναλώσιμα R2P κατασκευάζονται σε εργοστάσιο με αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και σεβασμό στο περιβάλλον.

περισσοτερα